Γάμος – βάπτιση

Η ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εσάς. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Πιστεύουμε ότι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να έχετε κατά νου για αυτή τη ξεχωριστή μέρα, είναι το πώς να ποζάρετε για τον φωτογράφο. Για το λόγο αυτό κινούμαστε διακριτικά και με σεβασμό σε εσάς και την οικογένειά σας, «κλέβοντας» στιγμές με το φωτογραφικό μας φακό.

Στιγμές που, στα χρόνια που έρχονται, θα σας κάνουν πάντα να χαμογελάτε. Η σχέση μας χτίζεται ημέρες πριν από την τελετή, γιατί θέλουμε να βρείτε ένα φίλο σας να περιμένει στην εκκλησία, σε αντίθεση με κάποιον που πρέπει να "υπακούσετε", προκειμένου να γίνει η φωτογράφηση.

Στόχος μας είναι οι φωτογραφίες μας να σας θυμίζουν τη διασκέδασή σας και την ομορφιά εκείνης της ημέρας και όχι μόνο τα ρούχα που φορούσατε. Το φωτογραφικό άλμπουμ και το βίντεο είναι τα μόνα δύο πράγματα που θα παραμείνουν χρόνια αργότερα, για να σας υπενθυμίζουν την όμορφη αυτή ημέρα σας. Τιμούμε την επιλογή σας, δίνοντάς σας, τον καλύτερο εαυτό μας κάθε φορά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ποτέ δεν αναλαμβάνουμε περισσότερο από ένα γάμο ή βάπτιση την ίδια ημέρα.